Iată preatini, deși fotbalul chiar a avut pe tarabă foarte multe de oferit în intervalul scurs de la ultima intervenție pentru proști, astăzi notez performanța frumoasă a jucătoarelor de tenis din echipa României.

Astfel, fetele cochetele, cu cap de afiș pe notabila Ana Bogdan, au revenit în stil monstruos de la 0-2 cu Ucraina artistei de Elina Svitolina, și au câștigat barajul pentru accederea în finala Billie Jean King cu 3-2.

Meci cu meci, am avut așa:
Lesia Tsurenko – Ana Bogdan 2-1 la seturi, Elina Svitolina – Jaqueline Cristian 2-0, Elina Svitolina – Ana Bogdan 1-2, Lesia Tsurenko – Jaqueline Cristian 1-2 și Liudmila Kichenkok + Nadia Kichenok – Ana Bogdan + Jaqueline Cristian 0-2.

Performanța foarte bună pentru fete, care se tot căzneau de o vreme să ajungă în finala acestui trofeu. Uite că de această dată a ieșit foarte bine, deși după primele două meciuri au fost cam de doi lei speranțe. Cu atât mai mult merită felicitările pentru calificare!

Rămâneți dar pe frecvență pentru că urmează o nouă telegramă pentru proștii fotbalului, mai ales după acestă săptămână cu meciuri europene dar și aceste ultime zile care au adus de asemenea niște partide demne de notat.

Bravo România!

Sursa foto.

Lasă un comentariu