Am citit cu o moderată uimire vorbele popii de la besearica din plop, care a cuvântat plin de duh despre agresiunile sexuale asupra femeilor.

Astfel, aflăm cu pioșenie și luare-aminte că, atunci când se întâmplă ca făptura Domnului din a cărui coastă s-a făcut și s-a plămădit femeea, să dea pe dinafară de iubire și să oprească în stația agresiunea sexuală, ar fi mai drept și mai moral ca ținta de parte muierească să împartă frățește pedeapsa de închisoare (de exemplu) cu agresorul.

Pentru că, la ce am dedus, nesimțita, cu ochii ei, cu țâțele ei și cu fundul ei plus machiajul și îmbrăcămintea, l-au făcut pe Mirel să tabere pe dânsa și, la sfârșit, întâiul creat de divinitate ajunge să facă pârnaie, practic, fără vină! Nu se poate așa ceva! Adică victima, care implicit, după un raționament destul de expeditiv și simplu al preotului sus-numit, ca o curvă, a sucit mințile creștinului, l-a făcut să-și piardă mințile și să devieze de la învățătura creștinească. Este păcat dar, dragi pretini, ca din cauza unei curve, smeritul și îndelung samariteanul nostru (ajuns probabil inculpat și condamnat după legea mireană), să facă pușcărie și să-i fie stricată toată viața. Este de la sine înțeles astfel, că muierea, datorită frumuseții, atracției, privirii, mersului, comportamentului, gândirii, privirii, să facă și ea puțină pârnaie, eventual să ia și niște bice pe spate, pentru că a ajuns de a corupt pe acest urmaș demn al lui Adam.

Îl îndemn pe popa prostu ăsta să se ia de mână cu verișorii lui musulmani care la momentul la care vorbim, pun aceste făpturi numite femei, care de fapt nu sunt oameni, să meargă în spatele omului, să se acopere din cap până-n picioare cu veșminte care să nu trezească pohta cea trupească și, toți împreună, să mai pună de-o dictatură creștinească în această grădină a Maicii Domnului. Pentru că ne-a ajuns cu tot curvăsăraiul și cu machiajele și cu dixtracția! Toată îndepărtarea omului de Dumniezău de aici vine, de la femeie! Doar știți cu toții că pe femeie a amăgit-o și șarpele, femeia este vinovată și, după cum zice Ninja, femeia să plătească, pentru că nu este chiar nevinovată!

Oare ce zice Erika Isac despre Popa Mirel Tănase Kawakami din Turnu Măgurele? Ce zic asociațiile feministe despre cuvântarea creștinească a popii? Ce zice cuviosu Bănescu de la patriarhie acum, nu la mare distanță despre ditirambicele învățături ale ninjalăului de serviciu, Teodosie Ishikawa Goemon de la Constanța? Oare Mirel din Turnu Măgurele ce mai face?

Sursa foto.

Lasă un comentariu